Yağışlı
Yağışlı
-3°C | 12°C

Bakanlarımız Yurtbaşı Beldemizde İncelemelerde Bulundu

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Yurtbaşı Beldemizde incelemelerde bulundular.

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan, 24 Ocak'ta saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından ilimizde temaslarını sürdüren bakanlarımız, Yurtbaşı Belde sakinlerimizle bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Depremin yaralarının bir an önce sarılacağını ifade eden değerli bakanlarımız, devletin tüm yetkili organlarının ilk andan beri Elazığ’da olduğunu kaydettiler.

Yurtbaşı Beldemizde kurulan çadırları ziyaret eden İçişleri ve Sağlık Bakanımız burada bir süre küçük çocuklarla vakit geçirdiler. Belde sakinlerimiz adına İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyoruz.

Copyrigt © 2020 Yurtbaşı Belediyesi ®